Home » sponsoren » sponsor worden?

sponsor worden?

Geachte heer/ mevrouw,

 

De Venlose voetbal vereniging Kwiek Venlo is opgericht in 2012 doormiddel van een fusie. Hierbij zijn SV Quick boys ‘31 en RKSV Venlo samen gaan werken als vereniging. Wij zijn als Kwiek Venlo niet alleen verantwoordelijk voor het voetbaltechnische maar voelen ons ook zeer verantwoordelijk voor de sociale kant, de rol van Kwiek Venlo in wijk en de betekenis hiervan.

 

Kwiek Venlo is erop gericht om op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. We vinden het nog belangrijker dat iedereen die wilt voetballen, ongeacht het niveau, dat bij onze vereniging kan doen. 

Kwiek Venlo staat bekent als voetbal vereniging, wij vinden het immers belangrijk dat we niet alleen de voetballers een plezier doen maar ook de mensen uit de wijk het Hagerhof, doormiddel van verschillende activiteiten willen we de mensen uit de wijk in contact laten staan met elkaar. 

 

Een sportvereniging krijgt inkomsten via contributie van haar leden. Dat dekt de noodzakelijke kosten die de club heeft. De voetbalvereniging draait op vrijwilligers die hun ziel en zaligheid steken in onze gezellige vereniging. Om de kwaliteit en het sportniveau van Kwiek Venlo te waarborgen en nog belangrijker het sociale middelpunt van de wijk te blijven is uw hulp dan ook erg belangrijk. Daarom zijn wij opzoek naar sponsoren die onze club willen steunen.

 

U kunt ons steunen door een donatie of doormiddel van 1 of meerdere sponsor pakketten af te nemen.

 

Bijgevoegd de sponsorbrochure met de verschillende pakketten. 

Tevens zijn wij opzoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor de senioren en/of jeugd afdeling. Deze zijn niet in de sponsorbrochure vermeld! Hiervoor dient u contact op te nemen (die gegevens bovenaan). Samen kunnen we een opmaat gemaakte overeenkomst samenstellen. 


Wilt u doneren of een sponsorpakket bij ons bestellen? Of hebt u nog vragen mail ons dan via r_vanheel@msn.com. Wij nemen dan direct contact met u op.